80’s Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

80's Collection (4K Ultra HD Blu-ray)-
EUR € 74.00
Bekijk bij bol.com

Deze te gekke 80's Collection pack bevat 4 4K Ultra HD Blu-ray films uit de jaren '80, waaronder Ready Player One, Gremlins, Beetlejuice en The Goonies! Ga lekker zitten en reis mee terug in de tijd met deze vier klassieke films uit de 80's!

Ready Player One
In deze scifi-film vol actie en avontuur neemt regisseur Steven Spielberg je mee naar het jaar 2045, waarin de ondergang van de wereld nabij is. Alle hoop is gevestigd op de OASIS, een fantastisch virtueel universum dat is gecreëerd door de briljante, excentrieke James Halliday. Na zijn dood wordt zijn gigantische fortuin nagelaten aan de eerste persoon die een digitale easter egg vindt die verstopt ligt in de OASIS. Een van de deelnemers aan deze jacht is de jonge, onwaarschijnlijke held Wade Watts, die terechtkomt in een duizelingwekkend avontuur vol mysteries en gevaar, in een wereld die de grenzen van de realiteit tart.

Gremlins
Zorg ervoor dat hij niet nat wordt. Stel hem niet bloot aan fel licht. En hoe hij ook huilt en smeekt... Geef hem nooit eten na middernacht. Met deze instructies krijgt de jonge Billy Peltzer zijn schattige nieuwe huisdier. Maar Billy zal veel meer krijgen dan hij verwachtte. Gremlins is buitengewoon grappig en geweldig angstaanjagend. Het ene ogenblik knijp je je ogen dicht van angst, het volgende gier je van het lachen.

Beetlejuice
Wat moet een stel yuppiespoken (Geena Davis en Alec Baldwin) beginnen wanneer hun 'aparte' optrekje in New England onder de voet Beetlejuice inhuren om de indringers de stuipen op het lijf te jagen, natuurlijk. Onder regie van Tim Burton, is Michael Keaton volgens The Village Voice 'in zijn vertolking van Beetlejuice een van de grootste, gemeenste wolven die ooit in een spookfi lm rondwaarden, echt klopgeestig'.

The Goonies
The Goonies is de ultieme klassieker uit de creatieve koker van Steven Spielberg en Chris Columbus. We maken kennis met een hechte groep jonge vrienden die uit alle macht proberen om hun huizen te redden uit de grijpgrage handjes van een projectontwikkelaar. Wanneer ze een mysterieuze schatkaart vinden, worden ze plots door een stel vluchtelingen op de hielen gezeten, door ondergrondse gangen vol kronkelende steegjes en valstrikken. Hun doel: het goud vinden van de legendarische piraat One-Eyed Willy. En zelfs wanneer alles verloren lijkt in dit populaire avontuur voor alle leeftijden, zeggen The Goonies: geef nooit op!

-

Tye Sheridan
Olivia Cooke
Ben Mendelsohn