Arrival – Life – Passengers (4K UHD Blu-ray Box)

Arrival - Life - Passengers (4K UHD Blu-ray Box)-
EUR € 31.25
Bekijk bij bol.com

ARRIVAL
Arrival is een intrigerende sci-fi thriller van regisseur Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners).
Als op meerdere plaatsen ter wereld mysterieuze gevaartes uit de ruimte neerdalen, vormt kolonel Weber (Forest Whitaker) een elite team met taalkundige Louise Banks (Amy Adams) en fysicus Ian Donnelly (Jeremy Renner) om het te onderzoeken. Terwijl een wereldoorlog dreigt, zoeken Banks en haar team koortsachtig naar antwoorden. Ze neemt daarbij risico’s die haar het leven kunnen kosten, maar mogelijk de mensheid kunnen redden.
LIFE
“Life” is een spannende sci-fi thriller over een groep wetenschappers op het internationale ruimtestation. Ze vinden een snelgroeiende levensvorm op Mars die zich angstwekkend ontpopt als een dreiging en de bemanning en al het leven op aarde kan uitroeien.
PASSENGERS
Jennifer Lawrence en Chris Pratt schitteren in dit spannende avontuur over twee passagiers, Aurora en Jim, die met een ruimteschip op weg zijn naar een nieuw leven op een andere planeet. De reis neemt een dodelijke wending als hun slaappods hun onverwachts wakker maakt, 90 jaar voor ze hun bestemming bereiken. Als ze proberen het mysterie achter de storing op te lossen, ontdekken ze dat het ruimteschip in gevaar is. Alleen Jim en Aurora kunnen de 5000 nog slapende passagiers redden.

Limited Edition

-