Creed 1 -3 (4K Ultra HD Blu-ray)

Creed 1 -3 (4K Ultra HD Blu-ray)-
EUR € 63.00
Bekijk bij bol.com

Creed 1: Adonis Johnson (Michael B. Jordan) heeft zijn beroemde vader, wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, nooit gekend. Hij stierf voor zijn geboorte. Toch kan hij niet ontkennen dat boksen in zijn bloed zit, dus gaat Adonis naar Philadelphia, de plaats waar Apollo Creed's legendarische wedstrijd met een stoere nieuweling genaamd Rocky Balboa plaatsvond. Eenmaal in de stad van broederliefde, spoort Adonis Rocky (Sylvester Stallone) op en vraagt hem om zijn trainer te worden. Ondanks zijn aandringen dat hij voorgoed uit het vechtspel is, ziet Rocky in Adonis de kracht en vastberadenheiddie hij in Apollo had gekend - de felle rivaal die zijn beste vriend werd.

Creed 2: Het leven is een evenwichtsoefening geworden voor Adonis Creed. Tussen persoonlijke verplichtingen en het trainen voor zijn volgende grote gevecht, staat hij voor de uitdaging van zijn leven. De confrontatie met een tegenstander die banden heeft met het verleden van zijn familie, maakt het gevecht in de ring alleen maar erger. Rocky Balboa is er aan zijn zijde door dit alles en, samen, zullen Rocky en Adonis hun gedeelde erfenis confronteren, zich afvragen wat het waard is om voor te vechten en ontdekken dat niets belangrijker is dan familie. Creed II gaat over terug naar de basis om te herontdekken wat
je in de eerste plaats een kampioen maakte, en herinnert je dat, waar je ook gaat, je niet aan je geschiedenis kunt ontsnappen.

Creed 3: Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan. Wanneer jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian (Jonathan Majors) weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil die graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring. De confrontatie tussen de voormalige vrienden is meer dan alleen een bokspartij. Om de rekening te vereffenen moet Adonis zijn toekomst op het spel zetten om het op te nemen tegen Damian, een bokser die niets te verliezen heeft.

-

Michael B. Jordan