It Chapter 1 & 2 – Collector’s Edition (Steelbook) (4K Ultra HD Blu-ray)

It Chapter 1 & 2 - Collector's Edition (Steelbook) (4K Ultra HD Blu-ray)-
EUR € 50.99

Voor de echte IT-fans is er nu de prachtige Steelbook Collector's Edition in 4K Ultra HD van IT: Chapter 1 en 2! Deze collectors bundel bevat naast beide films in prachtige steelbook verpakkingen, ook twee posters van de film.

Inhoud Collector's Edition

  • Kartonnen box met twee films
  • IT: Chapter 1 in steelbook verpakking
  • IT: Chapter 2 in steelbook verpakking
  • 2 prachtige posters

IT: Chapter 1
IT, de horror thriller van New Line Cinema en regisseur Andrés Muschietti (“Mama”), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King en een remake 27 jaar (!) later na de originele film uit 1990. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal de lezers de stuipen op het lijf. Met in de hoofdrollen Bill Skarsgård (Allegiant, Hemlock Grove) als de aartsschurk Pennywise, Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremy Ray Taylor (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), Sophia Lillis (37), Finn Wolfhard (Stranger Things), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Cops and Robbers), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) en Nicholas Hamilton (Captain Fantastic). Het scenario is van Chase Palmer & Cary Fukunaga en Gary Dauberman.

Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait. Stephen King: 'Andy Muschietti's remake of IT (actually it's part 1 - The Loser's Club) succeeds beyond my expectations. Relax. Wait. And enjoy.'

IT: Chapter 2
Het kwaad huist zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in IT: Chapter Two ‘de Losers Club’ – jong en oud – weer bij elkaar brengt naar waar het allemaal begon. Omdat elke 27 jaar het kwaad terugkeert naar het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, brengt It Chapter Twode personages – die allen hun eigen weg zijn gegaan – weer bij elkaar als volwassenen, bijna drie decennia na de gebeurtenissen van de eerste film.

De film is Muschietti’s opvolger van de in 2017 veelgeprezen en wereldwijde hit It, die meer dan 700 miljoen dollar opbracht. De genreoverstijgende film werd een cultureel fenomeen en is de grootste horrorfilm aller tijden. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Het eerste deel 'IT Chapter One kwam in 2017 exact 27 jaar (!) later na de originele film uit in 1990. Met in de hoofdrollen o.a. Bill Skarsgård, Jessica Chastain, James McAvoy & Bill Hader.

-

Jaeden Martell
Bill Skarsgård
Jessica Chastain