Justice League (4K Ultra HD Blu-ray)

Justice League (4K Ultra HD Blu-ray)-
EUR € 26.99
Bekijk bij bol.com

Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek. Geregisseerd door Zack Snyder en met in de hoofdrollen de DC Comics Superhelden samen: Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Jason Momoa als Aquaman en Ray Fisher als Cyborg.

Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash, is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

Injustice 2 is benoemd tot beste vechtspel van 2017 waarmee je met je favoriete DC-superhelden en -superschurken kunt spelen. Bekijk nu de Injustice™ 2 Legendary Edition voor PS4 & Xbox One. Klik hier.

-

Ben Affleck
Henry Cavill
Jason Momoa