Spider-Man Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Spider-Man Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)-
EUR € 49.99
Bekijk bij bol.com

SPIDER-MAN (2002)
De onopvallende tiener Peter Parker verandert in een buitengewone superheld, nadat hij door een radioactieve spin wordt gebeten. Als zijn geliefde oom om het leven komt bij een beroving, zweert de jonge Peter zijn krachten te gebruiken om zijn dood te wreken. Als “Spider-Man” wil hij de straten misdaadvrij maken, waardoor hij tegenover de kwaadaardige superschurk “Green Goblin” komt te staan.
SPIDER-MAN 2 (2004)
Tobey Maguire keert terug als de zachtaardige Peter Parker, die zijn dubbelleven als student en superheld/misdaadbestrijder in evenwicht probeert te houden. Peters leven wordt nog gecompliceerder wanneer hij tegenover een nieuwe aartsvijand komt te staan, de geniale Otto Octavius (Alfred Molina) die getransformeerd terugkeert als de gestoorde en veelarmige “Doc Ock”. Als Doc Ock MJ (Kirsten Dunst) ontvoert, moet Spider-Man weer in actie komen en bereikt het avontuur nieuwe hoogtes van ongekende spanning!
SPIDER-MAN 3 (2007)
Peter Parker (Tobey Maguire) is eindelijk samen het meisje van zijn dromen, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), en New York is bevangen door Spider-Mania! Maar als een vreemde buitenaardse symbioot het Spider-Man pak zwart maakt, komen zijn duistere demonen naar boven en verandert Spider-Man zowel vanbuiten als vanbinnen. Spider-Man staat voor het gevecht van zijn leven tegen een dodelijke groep schurken - de levensgevaarlijke “Sandman” (Thomas Haden Church), “Venom” (Topher Grace), en “The New Goblin” (James Franco) – maar ook de vijand binnenin zichzelf.

-