Westworld – Seizoen 1 (4K Ultra HD Blu-ray)

Westworld - Seizoen 1 (4K Ultra HD Blu-ray)-
EUR € 44.58
Bekijk bij bol.com

De tv-serie Westworld is een duister avontuur over kunstmatig bewustzijn en de evolutie van de zonde. Na Game of Thrones wordt deze serie beschouwd als het nieuwe vlaggenschip van HBO.

Het verhaal speelt zich af in het fictieve Westworld, een technologisch geavanceerd Western-themapark, dat volledig wordt bevolkt door synthetische androïden die "Hosts" worden genoemd. Deze komen tegemoet aan de wensen van de zwaar betalende bezoekers die "Nieuwkomers" (of ook "Gasten") worden genoemd. De Nieuwkomers kunnen doen wat ze willen in het park, zonder angst voor vergelding van de Hosts. Het park kent honderd verschillende hosts, die elk hun eigen verhaallijnen uitspelen. Echter, achter de schermen klopt er iets niet helemaal... Klik op 'bekijk video' onder de packshot om de trailer te bekijken.

Over de serie Westworld

 • 8 nominaties waaronder 4 Golden Globes!
 • $100.000.000 miljoen Dollar investering, naar verluidt heeft HBO nu al plannen voor minimaal vijf seizoenen klaar staan.
 • Gebaseerd op de boek van Micael Crighton en de film Westworld uit 1973.
 • 3.300.000 miljoen Amerikanen zaten aan de buis gekluisterd tijdens de pilotaflevering. Dit is de beste kick-off sinds True Detective.
 • Van executive producers Jonathan Nolan (broer van Christopher Nolan) en J.J. Abrams (bekend van Star Wars, Super 8 en LOST).
 • Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, James Marsden, Ed Harris en Anthony Hopkins zijn de sterren van een topcast in deze betoverende 10-delige serie van Kilter Films en Bad Robot Productions.

Afleveringen

 1. The Original
 2. Chestnut
 3. The Stray
 4. Dissonance Theory
 5. Contrapasso
 6. The Adversary
 7. Trompe L'Oeil
 8. Trace Decay
 9. The Well-Tempered Clavier
 10. The Bicameral Mind

-

Evan Rachel Wood
Anthony Hopkins
Ed Harris