Acer H6800BDa

Acer H6800BDa-Je geniet van scherpe beelden en veel details dankzij de 4K resolutie en HDR ondersteuning.Tijdens het gamen minimaliseert de lage input lag vertraging tussen de controller en de actie op het scherm.In het Aptoide platform open je apps zoals Netflix en YouTube.Het basis smart platform op deze beamer biedt minder apps en instellingen dan andere platforms.
EUR € 999.99
Je geniet van scherpe beelden en veel details dankzij de 4K resolutie en HDR ondersteuning.Tijdens het gamen minimaliseert de lage input lag vertraging tussen de controller en de actie op het scherm.In het Aptoide platform open je apps zoals Netflix en YouTube.Het basis smart platform op deze beamer biedt minder apps en instellingen dan andere platforms.
Reviewcijfer: 7.5 (2)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Met de Acer H6800BDa geniet je van scherpe, vloeiende beelden tijdens een film- of game avond. De beamer toont namelijk 4K beelden, waardoor je ook de kleine details ziet in je favoriete content. Denk bijvoorbeeld aan de individuele schubben van een vis of de nerven van een blad. Dankzij de HDR ondersteuning geniet je tegelijkertijd van een breed kleurenpalet. Door de hoge lichtopbrengst van 3600 ANSI lumen zie je ook heldere projecties bij daglicht. Eerst een potje gamen met je vrienden voor je naar die natuurfilm gaat kijken? Je verslaat ze binnen mum van tijd dankzij de lage input lag van 5 milliseconden en de 240 hertz beeldverversing. Deze input lag minimaliseert de vertraging tussen jouw controller en de actie op het scherm. De hoge beeldverversing zorgt er tegelijkertijd voor dat jij geen irritante haperingen in beeld ziet. Na het gamen kies je gemakkelijk een film in de Aptoide TV-app. Let op: het basis smart platform op deze beamer biedt minder apps en instellingen dan andere platforms.

De Acer H6800BDa heeft een projectieverhouding van 1.5 - 1.66 :1, wat betekent dat je de beamer tussen 1.5 en 1.66 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 3 - 3.32 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is.