AOC U2790PQU

AOC U2790PQU-Het 4K Ultra HD beeldscherm zorgt voor een 4 keer scherper beeld dan een Full HD scherm.Het IPS paneel zorgt voor ware kleuren vanuit elke kijkhoek.Via de ingebouwde usb hub sluit je randapparatuur, zoals een toetsenbord of muis, aan.Je werkt niet op meerdere apparaten in splitscreen-modus.
EUR € 319.0
Het 4K Ultra HD beeldscherm zorgt voor een 4 keer scherper beeld dan een Full HD scherm.Het IPS paneel zorgt voor ware kleuren vanuit elke kijkhoek.Via de ingebouwde usb hub sluit je randapparatuur, zoals een toetsenbord of muis, aan.Je werkt niet op meerdere apparaten in splitscreen-modus.
Reviewcijfer: 9.2 (192)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

Kijk films, bewerk foto's en maak digitale ontwerpen voor je werk met de AOC U2790PQU. Deze 27 inch monitor heeft een 4K resolutie, waardoor content tot in de kleinste details in beeld komt. Dankzij de 100% ondersteuning van het sRGB kleurprofiel en 10 bit kleuroutput geeft het scherm kleuren natuurgetrouw weer. Het IPS paneel zorgt ervoor dat de kleuren niet vervagen als je vanuit een scherpe hoek naar het scherm kijkt. Pas de U2790PQU aan jouw ideale werkhouding aan door hem in hoogte te verstellen of het scherm te kantelen. De rand om het scherm is vrijwel niet zichtbaar, waardoor je prettig met meerdere monitoren naast elkaar werkt. Via de ingebouwde usb hub sluit je randapparatuur, zoals een muis of usb stick, aan.

Let op: Door 4K worden tekst en icoontjes kleiner, dit kan je niet altijd vergroten. Voor een 4k output heb je een moderne laptop of pc nodig met een redelijk krachtige videokaart. Zorg ook dat deze minimaal een DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 of Thunderbolt 3 aansluiting heeft.


Advies van onze specialist
Internetten, mailen & tekstverwerken: geschikt
Als tweede scherm: geschikt
Zakelijk gebruik: geschikt
Foto's bewerken: geschikt
Video's bewerken: mogelijk, beter met het DCI-P3 kleurenprofiel
Gamen: ongeschikt, minimaal 144 hertz