BenQ W2700

BenQ W2700-Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Met deze beamer bekijk je kleurrijke en heldere HDR beelden.Dankzij lens shift projecteer je ook onder een hoek een beeld van hoge kwaliteit.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.
EUR € 1359.0
Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Met deze beamer bekijk je kleurrijke en heldere HDR beelden.Dankzij lens shift projecteer je ook onder een hoek een beeld van hoge kwaliteit.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.
Reviewcijfer: 9.2 (9)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

Met de BenQ W2700 haal je een indrukwekkende bioscoopbeleving naar je woonkamer. Deze beamer geeft 4K UHD beelden moeiteloos weer. Dankzij deze resolutie komen de kleinste details van een film of serie scherp in beeld, van grassprieten tot de haren van een actrice. Wanneer je HDR beelden bekijkt, haal je het maximale uit het brede kleurbereik van deze beamer. Hiermee geniet je van de subtielste nuances, terwijl felle tinten duidelijk uitgelicht worden. De verticale lens shift functie en zoom functie staan garant voor een subtiele plaatsing. Zo richt je het beeld gemakkelijk naar boven of beneden of pas je de beeldgrootte aan, zonder de beamer te verplaatsen.

De BenQ W2700 heeft een projectieverhouding van 1.13 - 1.47 :1, wat betekent dat je de beamer tussen 1.13 en 1.47 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 2.26 - 2.94 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is.