BenQ W5700

BenQ W5700-Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K resolutie.Je past de projectie gemakkelijk aan dankzij de keystone correctie en lens shift.Sluit je eigen apparaat gemakkelijk aan via de usb of hdmi ingangen op de beamer.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.
EUR € 2369.0
Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K resolutie.Je past de projectie gemakkelijk aan dankzij de keystone correctie en lens shift.Sluit je eigen apparaat gemakkelijk aan via de usb of hdmi ingangen op de beamer.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.
Reviewcijfer: 9.5 (3)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

Met de BenQ W5700 plof je op je eigen bank voor een avondje bios. Deze beamer ondersteunt zowel 4K als HDR beelden. Hierdoor geniet je van scherpe beelden met een levensechte kleurweergave. Ook zie je veel subtiele kleurverschillen in bijvoorbeeld het verendek van een papegaai dankzij de hoge contrastverhouding. Staat je beamer niet helemaal recht? Geen probleem, want met de keystone correctie en lens shift hoef je de beamer niet te verplaatsen om de projectie aan te passen. Je sluit gemakkelijk je mediaspeler of laptop aan op de 2 hdmi ingangen. Vergeet niet om eerst de gordijnen te sluiten, want door de lichtopbrengst van 1.800 ANSI lumen bekijk je alleen een heldere projectie in een goed verduisterde kamer.

De BenQ W5700 heeft een projectieverhouding van 1,36 - 2 :1, wat betekent dat je de beamer tussen 1,36 en 2 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 2,72 - 4 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is.