DJI Action 2 Power Combo

DJI Action 2 Power Combo-Dankzij het modulaire systeem gebruik je de camera ook zonder power module.Je filmt met de Action 2 in 4K 120fps resolutie, waardoor je vloeiende beelden maakt.De HorizonSteady techonologie houdt de horizon recht en zorgt voor stabiele opnames.Je gebruikt de Power Module niet onderwater omdat hij niet waterdicht is.
EUR € 299.0
Dankzij het modulaire systeem gebruik je de camera ook zonder power module.Je filmt met de Action 2 in 4K 120fps resolutie, waardoor je vloeiende beelden maakt.De HorizonSteady techonologie houdt de horizon recht en zorgt voor stabiele opnames.Je gebruikt de Power Module niet onderwater omdat hij niet waterdicht is.
Reviewcijfer: 8.4 (11)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Leg je mooiste wintersport momenten vast met de DJI Action 2 Power Combo. Deze set bestaat uit de Action 2 en de Power Module. De Power Module klik je eenvoudig onder de actioncam. Hierdoor verleng je de batterijduur van 70 minuten naar 180 minuten en voorzie je de camera van een micro SD ingang. Zo film je langer en sla je meer beeldmateriaal op. Deze action camera filmt in 4K resolutie met 120fps, waardoor je vloeiende beelden maakt. Met de HorizonSteady technologie zorg je ervoor dat de horizon recht in beeld blijft. Zo zien je beelden er stabiel uit. Daarbij voorkomt de ingebouwde beeldstabilisatie bewegingsonscherpte in je video's. Het robuuste design maakt de camera val-, stof- en waterbestendig. Hierdoor is geen activiteit te wild voor deze camera.