Epson EH-TW7000

Epson EH-TW7000-Deze beamer geeft 4K beelden weer, waardoor je ook de kleine details ziet.De HDR10 en HLG ondersteuning zorgen voor kleurrijke beelden.Door de hoge lichtopbrengst zie je ook duidelijke projecties in ruimtes met veel dag- of kunstlicht.De beamer heeft geen ingebouwde speaker waardoor je een externe box nodig hebt voor het geluid.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.
EUR € 1199.0
Deze beamer geeft 4K beelden weer, waardoor je ook de kleine details ziet.De HDR10 en HLG ondersteuning zorgen voor kleurrijke beelden.Door de hoge lichtopbrengst zie je ook duidelijke projecties in ruimtes met veel dag- of kunstlicht.De beamer heeft geen ingebouwde speaker waardoor je een externe box nodig hebt voor het geluid.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.
Reviewcijfer: 9.0 (38)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

Met de Epson EH-TW7000 tover je jouw woonkamer om tot thuisbioscoop. Deze 3LCD beamer geeft 4K beelden weer, waardoor kleine details scherp in beeld komen. In combinatie met de HDR10 ondersteuning geniet je van een breed kleurbereik met felle tinten. Dankzij de zoom en lens shift functies profiteer je van flexibele plaatsingsmogelijkheden. Zo pas je probleemloos de positie van het beeld aan, zonder de beamer te verplaatsen. Het toestel is uitgerust met dubbele hdmi ingangen. Hierop sluit je gemakkelijk 2 apparaten tegelijkertijd aan. Denk aan je media- of Blu-ray speler. Let wel even op dat je niet direct naast de beamer gaat zitten. Met 32 decibel maakt de ventilator relatief meer geluid. Let op: de beamer is groot.

De EH-TW7000 heeft een projectieverhouding van
1.32 - 2.15:1, wat betekent dat je de beamer tussen de 1.32 en 2.15 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je die afstanden tot 2.64 en 4.3 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is.