Jabra PanaCast 20

Jabra PanaCast 20-De PanaCast 20 toont beeld in een groothoek, waardoor iedereen in een vergaderkamer goed in beeld is tijdens een vergadering.Vergader digitaal met een resolutie van 4K, waardoor je altijd scherp in beeld bent.Deze webcam is gecertificeerd voor diverse applicaties als Microsoft Teams, Zoom en Skype, zodat de webcam altijd optimaal werkt met het programma naar keuze.Voor een optimale ervaring is het gebruik van een externe microfoon aan te raden in combinatie met de PanaCast 20.
EUR € 215.0
De PanaCast 20 toont beeld in een groothoek, waardoor iedereen in een vergaderkamer goed in beeld is tijdens een vergadering.Vergader digitaal met een resolutie van 4K, waardoor je altijd scherp in beeld bent.Deze webcam is gecertificeerd voor diverse applicaties als Microsoft Teams, Zoom en Skype, zodat de webcam altijd optimaal werkt met het programma naar keuze.Voor een optimale ervaring is het gebruik van een externe microfoon aan te raden in combinatie met de PanaCast 20.
Reviewcijfer: 9.0 (1)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Met de Jabra PanaCast 20 is iedereen altijd haarscherp in beeld. Deze webcam heeft namelijk een groothoeklens, waardoor een hele vergaderkamer in beeld komt. De combinatie van een 4K beeldweergave, autofocus en automatische aanpassing van helderheid zorgt ervoor dat de webcam iedereen altijd scherp in beeld krijgt. De PanaCast 20 is daarnaast gecertificeerd voor software als Zoom, Microsoft Teams en Skype, zodat je zeker weet dat de webcam optimaal werkt wanneer je één van de applicaties gebruikt. Om de webcam te bevestigen is de PanaCast 20 voorzien van een universele klem, waardoor hij zowel op een laptop of monitor past. Of zet hem op de vergadertafel neer.