Jabra PanaCast 50

Jabra PanaCast 50-De PanaCast 50 toont beeld in een hoek van 180 graden, waardoor iedereen in een vergaderkamer goed in beeld is tijdens een vergadering.De webcam laat beelden zien in een 4K resolutie, waardoor je altijd scherp in beeld bent.Deze webcam is gecertificeerd voor diverse applicaties als Microsoft Teams, Zoom en Skype, zodat de webcam altijd optimaal werkt met het programma naar keuze.Door zijn formaat neemt de PanaCast 50 veel ruimte in op een vergadertafel.
EUR € 1289.0
De PanaCast 50 toont beeld in een hoek van 180 graden, waardoor iedereen in een vergaderkamer goed in beeld is tijdens een vergadering.De webcam laat beelden zien in een 4K resolutie, waardoor je altijd scherp in beeld bent.Deze webcam is gecertificeerd voor diverse applicaties als Microsoft Teams, Zoom en Skype, zodat de webcam altijd optimaal werkt met het programma naar keuze.Door zijn formaat neemt de PanaCast 50 veel ruimte in op een vergadertafel.
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Met de Jabra PanaCast 50 is iedereen altijd haarscherp in beeld. Deze webcam heeft namelijk een 180 graden kijkhoek, waardoor een hele vergaderkamer in beeld komt. In combinatie met een 4K beeldweergave zorgt ervoor dat de webcam iedereen altijd scherp in beeld krijgt. Omdat de PanaCast 50 de looks van een soundbar heeft, misstaat deze niet onder het beeldscherm in je vergaderkamer. De Edge AI chips zorgen ervoor dat de conference camera zich automatisch focust op de collega die aan het woord is. Zo let iedereen beter op degene die op dat moment aan het praten is.