JVC DLA-NP5

JVC DLA-NP5-De 4K resolutie D-ILA techniek zorgen voor scherpe, vloeiende beelden met veel details.De lensshift zorgt ervoor dat je de projectie naar boven- en beneden verplaatst, zonder dat je de beamer zelf een andere plek geeft.Je sluit 2 verschillende apparaten tegelijk aan op de HDMI ingangen van de beamer.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.De beamer is groot en weegt 19,2 kilogram, waardoor je hem niet gemakkelijk verplaatst.
EUR € 6399.0
De 4K resolutie D-ILA techniek zorgen voor scherpe, vloeiende beelden met veel details.De lensshift zorgt ervoor dat je de projectie naar boven- en beneden verplaatst, zonder dat je de beamer zelf een andere plek geeft.Je sluit 2 verschillende apparaten tegelijk aan op de HDMI ingangen van de beamer.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.De beamer is groot en weegt 19,2 kilogram, waardoor je hem niet gemakkelijk verplaatst.
Reviewcijfer: 9.8 (2)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Met de JCV DLA-NP5 tover je je woonkamer om tot een thuisbioscoop. Deze D-ILA beamer ondersteunt zowel 4K als HDR beelden. Hierdoor geniet je van haarscherpe beelden met een levensecht kleurbereik. Zo zie je met gemak de zomersproeten van je lievelings actrice of de verschillende kleuren groen op de glibberige huid van een kikker. Verder is de beamer uitgerust met lensshift. Hiermee verplaats je de projectie naar boven en beneden, zonder dat je de beamer een andere plek geeft. Het apparaat beschikt over dubbele HDMI ingangen, waarop je 2 apparaten tegelijkertijd aansluit. Denk aan een Blu-ray speler en spelcomputer.

De JVC DLA-NP5 heeft een projectieverhouding van 1.3 - 4.4 :1, wat betekent dat je de beamer tussen 1.3 en 4.4 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 2.6 - 8.8 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is.