JVC GY-HM250E

JVC GY-HM250E-Dankzij de wifi functie bedien je de videocamera ook op afstand en stream je draadloos live in Full HD 4K resolutie.Grafische afbeeldingen voeg je gemakkelijk toe aan de opname, ook tijdens een livestream.Met de tele macro modus kun je tot 24x inzoomen zonder kwaliteit te verliezen.Een externe microfoon wordt niet standaard meegeleverd.Voor wifi heb je een adapter nodig, deze wordt niet standaard meegeleverd.
EUR € 1899.0
Dankzij de wifi functie bedien je de videocamera ook op afstand en stream je draadloos live in Full HD 4K resolutie.Grafische afbeeldingen voeg je gemakkelijk toe aan de opname, ook tijdens een livestream.Met de tele macro modus kun je tot 24x inzoomen zonder kwaliteit te verliezen.Een externe microfoon wordt niet standaard meegeleverd.Voor wifi heb je een adapter nodig, deze wordt niet standaard meegeleverd.
Reviewcijfer: 9.6 (2)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

Let op: de microfoon op de afbeeldingen wordt niet standaard meegeleverd. Om te livestreamen via wifi heb je een adapter nodig, deze wordt niet meegeleverd.


De JVC GY-HM250E is een professionele videocamera die beschikt over geavanceerde livestream functies en een tele macro modus. Naast een Full HD 4K resolutie livestream functie via de HDMI of HD SDI uitgangen, stream je ook draadloos live via wifi. Je bedient de videocamera op afstand vanaf een tablet, smartphone of computer. Voeg grafische afbeeldingen, zoals een logo of ondertiteling, live toe tijdens de opname van een tv programma. Dankzij de tele macro modus kun je tot 24x inzoomen zonder kwaliteitsverlies. De videocamera heeft 2 XLR ingangen voor het aansluiten van professionele microfoons. Daarnaast zijn er 2 geheugenkaart sloten. Deze gebruik je als extra back-up of als extra opslag voor lange opnamedagen.