Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u44309p55207/domains/4k-uhd.nl/public_html/wp-content/themes/responsive/core/includes/functions-extentions.php on line 23

Kenwood DRV-A601W

Kenwood DRV-A601W-Je maakt opnames in ultra hd 4k resolutie.Dankzij de meegeleverde 64GB microSD kaart is er genoeg geheugencapaciteit.Het polarisatiefilter heft reflecties op waardoor een grotere diepte in je video's ontstaat.Om de parkeermodus te gebruiken heb je een installatie kit (CA-DR1030) nodig, deze wordt niet meegeleverd.
EUR € 186.0
Je maakt opnames in ultra hd 4k resolutie.Dankzij de meegeleverde 64GB microSD kaart is er genoeg geheugencapaciteit.Het polarisatiefilter heft reflecties op waardoor een grotere diepte in je video's ontstaat.Om de parkeermodus te gebruiken heb je een installatie kit (CA-DR1030) nodig, deze wordt niet meegeleverd.
Reviewcijfer: 8.1 (21)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

De Kenwood DRV-A601W is een dashcam waarmee je filmt in ultra hd 4k resolutie. Dankzij de 4k beeldkwaliteit leg je verkeerssituaties helder en scherp vast. Met de meegeleverde microSD kaart van 64GB is er genoeg geheugencapaciteit voor de 4k opnames. Deze beelden kijk je terug op het lcd scherm. Door de meegeleverde polarisatie filter voorkom je lichtreflecties in je opnames. Dit zorgt voor meer contrast en heldere, natuurlijke kleuren. Via de ingebouwde wifi stuur je direct beelden door naar je smartphone en social media. Met de G sensor wordt er bij onverwachte bewegingen direct een bestand opgeslagen. Dat is handig als bewijs bij schade of een ongeluk. Daarnaast registreert het GPS systeem de locatie en ritgegevens.