LG 43UN700P-B

LG 43UN700P-B-Het 4K  beeldscherm zorgt voor een 4 keer scherper beeld dan een full hd scherm.Werk zonder probleem in fel verlichte ruimtes dankzij de helderheid van 400 cd/m2.Werkt goed met MacBook (12 inch) vanwege de USB-C aansluiting.Deze monitor ondersteunt minder dan 99% van het sRGB kleurenspectrum, waardoor je minder diepe en realistische kleuren ziet.
EUR € 700.0
Het 4K beeldscherm zorgt voor een 4 keer scherper beeld dan een full hd scherm.Werk zonder probleem in fel verlichte ruimtes dankzij de helderheid van 400 cd/m2.Werkt goed met MacBook (12 inch) vanwege de USB-C aansluiting.Deze monitor ondersteunt minder dan 99% van het sRGB kleurenspectrum, waardoor je minder diepe en realistische kleuren ziet.
Reviewcijfer: 8.9 (143)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Op deze grote 43 inch LG 43UN700P-B monitor werk je efficiënt in meerdere vensters naast elkaar. Door de split screen functie verander je de monitor digitaal in 4 schermen. Collega's of vrienden schuiven bij je aan om samen een presentatie door te nemen of een serie te kijken. Met een kijkhoek van 178 graden maakt het niet uit in welke hoek ze plaatsnemen. Netflix series kijk je op deze LG monitor in 4K resolutie en met natuurgetrouwe kleuren dankzij HDR 10. Vanwege een helderheid van 400 cd/m2 bewerk je ook foto's of video's op dit beeldscherm. Extra luidsprekers bij het kijken van video's zijn niet nodig want er zitten er 2 ingebouwd. Deze luidsprekers hebben een versterkte bas waardoor actiegeluiden in films en games beter tot hun recht komen. Met de meegeleverde afstandsbediening schakel je de monitor uit wanneer je klaar bent met kijken. Praktisch wanneer je niet bij de uit-knop van je monitor in de buurt bent. Via de universele usb C aansluiting laad je apparaten op, zet je data over op je pc of breid je het aantal poorten uit met een hub.