LG Ergo 27UN880P-B

LG Ergo 27UN880P-B-Creëer een ergonomische zithouding door de monitorarm te kantelen, draaien of in de hoogte te verstellen.De 4K resolutie zorgt voor 4 keer scherpere beelden dan bij full hd.Verbind en laad je laptop of andere randapparatuur op via de usb C poort op de monitor.Met een verversingssnelheid van 60 Hertz en 5ms reactietijd is deze monitor niet geschikt voor gaming.De voet van deze monitor vereist een bureaudikte van minimaal 9mm.
EUR € 429.0
Creëer een ergonomische zithouding door de monitorarm te kantelen, draaien of in de hoogte te verstellen.De 4K resolutie zorgt voor 4 keer scherpere beelden dan bij full hd.Verbind en laad je laptop of andere randapparatuur op via de usb C poort op de monitor.Met een verversingssnelheid van 60 Hertz en 5ms reactietijd is deze monitor niet geschikt voor gaming.De voet van deze monitor vereist een bureaudikte van minimaal 9mm.
Reviewcijfer: 9.1 (103)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

De LG Ergo 27UN880P-B is een 27 inch 4K HDR monitor met ergonomische monitorarm, waarmee je eenvoudig de juiste zit- en werkhouding creëert. Kantel, draai of verstel de monitor in de hoogte om comfortabel je werkdag door te komen. De monitorarm bevestig je aan de achterkant van je bureau, waardoor je genoeg ruimte overhoudt voor bijvoorbeeld randapparatuur en notities. Door de 4K resolutie en DisplayHDR 400 ondersteuning ervaar je levendige en natuurgetrouwe beelden. Bijvoorbeeld tijdens het bewerken van je foto's of het kijken van een film. Dankzij de usb C poort sluit je eenvoudig je laptop of andere randapparatuur aan op de monitor, zonder een adapter. Naast het eenvoudige verbinden laadt de monitor ook direct je apparaat op, mits hier genoeg vermogen voor is.