Logitech BRIO 4K Stream Edition

Logitech BRIO 4K Stream Edition-Pas het gezichtsveld aan je gebruik aan: van een brede 90° met meer achtergrond, tot een smalle 78° die de aandacht op jou gericht houdt.Zelflerende software schoont een rommelige achtergrond op.De webcam is volledig geïntegreerd met XSplit en omvat een XSplit-premiumlicentie van 12 maanden.Een bedrade webcam plaats je niet ver van je computer.
EUR € 229.0
Pas het gezichtsveld aan je gebruik aan: van een brede 90° met meer achtergrond, tot een smalle 78° die de aandacht op jou gericht houdt.Zelflerende software schoont een rommelige achtergrond op.De webcam is volledig geïntegreerd met XSplit en omvat een XSplit-premiumlicentie van 12 maanden.Een bedrade webcam plaats je niet ver van je computer.
Reviewcijfer: 8.2 (24)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Met de Logitech Brio 4K Stream Edition webcam stream je op Twitch, neem je video's op voor jouw YouTube kanaal of een voer je een videogesprek op Skype. Met de ultra HD 4K video resolutie leg je de kleinste details van jouw gezicht en gezichtsuitdrukkingen vast. Dankzij de hoge frame frequentie livestream je met 1080p bij 60fps, hierdoor ziet jouw publiek jouw stream even vloeiend als bij jou op je monitor. De Field of View van de webcam is tussen de 78 en 90 graden af te stellen. Hierdoor focus je het beeld op jouw game face of laat je juist je gaming collectibles op de achtergrond in beeld komen.