Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u44309p55207/domains/4k-uhd.nl/public_html/wp-content/themes/responsive/core/includes/functions-extentions.php on line 23

Logitech Brio Webcam

Logitech Brio Webcam-De Ultra HD resolutie zorgt voor een 4 keer zo scherp beeld als bij een Full HD webcam.De HDR technologie past automatisch de helderheid aan je omgeving aan.Met de infrarood gezichtherkenning log je via Windows Hello in op je computer.Een bedrade webcam plaats je niet ver van je computer.
EUR € 227.0
De Ultra HD resolutie zorgt voor een 4 keer zo scherp beeld als bij een Full HD webcam.De HDR technologie past automatisch de helderheid aan je omgeving aan.Met de infrarood gezichtherkenning log je via Windows Hello in op je computer.Een bedrade webcam plaats je niet ver van je computer.
Reviewcijfer: 9.0 (49)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

De Logitech Brio is een 4K webcam waarmee je videogesprekken voert en opneemt in Ultra HD resolutie. De HDR technologie past de helderheid van je opname aan in ruimtes met teveel, of juist te weinig licht. Zo ben je altijd goed zichtbaar voor je gesprekspartner. Deze webcam beschikt over infrarood gezichtsherkenning, waardoor je via Windows Hello inlogt op je pc door alleen maar in de camera te kijken. Vergader overal, door via de software zelf een achtergrond vervanging in te stellen. Tijdens een groepsgesprek breng je degene die aan het woord is in beeld met de 5x digitale zoom, terwijl de autofocus direct wazige beelden voorkomt. Met de universele clip bevestig je de Brio op elke laptop, monitor en statief.