Nextbase 622GW

Nextbase 622GW-De dashcam filmt in 4K resolutie, wat zorgt voor gedetailleerde videobeelden.Door de ingebouwde polarisatiefilter worden reflecties in je opnames voorkomen.Met behulp van Alexa bedien je de dashcam met spraakbesturing, zo blijven je handen aan het stuur.De dashcam waarschuwt je niet voor flitsers.Je hebt een geheugenkaart nodig met een minimale leessnelheid van 100 MB/s.
EUR € 300.0
De dashcam filmt in 4K resolutie, wat zorgt voor gedetailleerde videobeelden.Door de ingebouwde polarisatiefilter worden reflecties in je opnames voorkomen.Met behulp van Alexa bedien je de dashcam met spraakbesturing, zo blijven je handen aan het stuur.De dashcam waarschuwt je niet voor flitsers.Je hebt een geheugenkaart nodig met een minimale leessnelheid van 100 MB/s.
Reviewcijfer: 8.8 (11)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

De Nextbase 622GW dashcam filmt jouw autoritten in 4K resolutie en heeft een ingebouwd polarisatiefilter. Dit filter vermindert de reflectie van de voorruit in de opgenomen beelden. Gebruik de Alexa spraakbesturing om muziek af te spelen, het weer te bekijken of een route te vinden terwijl je aan het rijden bent. Daarnaast heeft Alexa de mogelijkheid om opnames te starten, te stoppen en om beelden te versturen. Door de Emergency SOS functie stuurt je dashcam automatisch locatiegegevens door naar hulpdiensten, zo wordt er direct hulp ingeschakeld bij een ongeluk. De opgenomen beelden verzend je direct naar je smartphone via bluetooth of wifi. Bedien daarnaast de dashcam gemakkelijk via het touchscreen van 3 inch en het gebruiksvriendelijk menu.