Nokia G21 128GB Blauw

Nokia G21 128GB Blauw-Dankzij het gebruiksvriendelijke Android One ben je verzekerd van regelmatige software- en veiligheidsupdates.Met de grote 5.050 mAh batterij raakt je smartphone niet snel leeg.Het beeldscherm ververst 90 keer per seconde, waardoor bewegingen als scrollen er vloeiend uitzien.Je bedient het grote 6,5 inch scherm moeilijk met één hand.Dit toestel is niet erg krachtig en werkt minder snel dan vergelijkbare smartphones.
EUR € 199.0
Dankzij het gebruiksvriendelijke Android One ben je verzekerd van regelmatige software- en veiligheidsupdates.Met de grote 5.050 mAh batterij raakt je smartphone niet snel leeg.Het beeldscherm ververst 90 keer per seconde, waardoor bewegingen als scrollen er vloeiend uitzien.Je bedient het grote 6,5 inch scherm moeilijk met één hand.Dit toestel is niet erg krachtig en werkt minder snel dan vergelijkbare smartphones.
Reviewcijfer: 8.5 (26)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Dankzij de grote 5.050 mAh batterij gebruik je de Nokia G21 128GB Blauw de hele dag zonder tussentijds opladen. De Nokia G21 draait op Android One. Deze kale, gebruiksvriendelijke versie van Android heeft geen voorgeïnstalleerde apps. Daarnaast ontvang je snel en regelmatig software- en beveiligingsupdates. De processor en het 4 GB werkgeheugen maken de Nokia G21 geschikt voor gemiddeld gebruik. Je gebruikt deze smartphone bijvoorbeeld voor social media en internetten. Het 6,5 inch hd scherm is aan de grote kant. Hierdoor bedien je de smartphone moeilijk met één hand. Het scherm ververst 90 keer per seconde, waardoor het scrollen door bijvoorbeeld Instagram er vloeiend uitziet. Met de 50 megapixel camera maak je redelijke foto¿s die geschikt zijn om door te sturen via WhatsApp. Als je de foto's afdrukt zijn ze alleen niet haarscherp. Dankzij het 128GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte voor je apps, foto's en videos. Je breidt het geheugen verder uit met een geheugenkaart van maximaal 512 GB.
Let op: De Nokia G21 ondersteunt 18W snelladen, maar wordt geleverd met een 10W oplader. Schaf dus een losse 18W Power Delivery oplader aan als je gebruik wilt maken van de snellaad functie.