Optoma UHD35x

Optoma UHD35x-Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Dankzij de HDR ondersteuning en hoge contrastratio geniet je van een breed kleurbereik, waarbij je veel verschillende kleurtinten ziet.Dankzij de verversingssnelheid van 240 hertz, input lag van 4.2 ms en speciale 'Game Mode' is deze beamer geschikt voor gamers.Deze beamer heeft geen lens shift of zoomfunctie, waardoor je de projectie minder makkelijk verplaatst op het projectievlak.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.
EUR € 1009.0
Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Dankzij de HDR ondersteuning en hoge contrastratio geniet je van een breed kleurbereik, waarbij je veel verschillende kleurtinten ziet.Dankzij de verversingssnelheid van 240 hertz, input lag van 4.2 ms en speciale 'Game Mode' is deze beamer geschikt voor gamers.Deze beamer heeft geen lens shift of zoomfunctie, waardoor je de projectie minder makkelijk verplaatst op het projectievlak.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.
Reviewcijfer: 8.5 (8)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

De beamermakers bij Optoma maken heel wat game-, sport- en filmfanaten blij met de Optoma UHD35x. Zo heeft deze beamer een 4K resolutie, wat vier keer zo scherp is als full hd. Hierdoor zijn kleine elementen, zoals kiezelsteentjes en vissenschubben, duidelijk zichtbaar. Daarbij ondersteunt de beamer HDR bronnen én beschikt hij over een contrastratio van 1.000.000:1, waardoor subtiele kleurverschillen naar voren komen. Zo zie je in een regenboog niet zes kleuren, maar ontelbare tinten. Voor gamers is een speciale 'Game Mode' ontwikkeld, waarin het kleurcontrast maximaal is en de input lag van 4,2 milliseconde ervoor zorgt dat het beeld direct reageert op de acties die jij uitvoert. Daarbij zorgt de verversingssnelheid van 240 hertz voor vloeiende beelden met minder vertragingen, een eigenschap waar ook voetbalfans van meegenieten.

De UHD35 heeft een projectieverhouding van 1.5 - 1.65:1, wat betekent dat je de beamer tussen 1.5 en 1.65 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 3 en 3.3 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is. Daarbij pas je de hoeken aan met de verticale keystone correctie, waardoor het beeld niet naar boven of beneden gekanteld is.