Optoma UHD55

Optoma UHD55-De 4K resolutie zorgt voor scherpe beelden met veel details.Tijdens het gamen minimaliseert de lage input lag vertraging tussen de controller en de actie op het scherm.Je sluit 2 apparaten tegelijk aan op de 2 hdmi ingangen.Netflix is niet een standaard applicatie op het smart platform en moet je dus downloaden via de Marketplace app.
EUR € 1459.0
De 4K resolutie zorgt voor scherpe beelden met veel details.Tijdens het gamen minimaliseert de lage input lag vertraging tussen de controller en de actie op het scherm.Je sluit 2 apparaten tegelijk aan op de 2 hdmi ingangen.Netflix is niet een standaard applicatie op het smart platform en moet je dus downloaden via de Marketplace app.
Reviewcijfer: 8.8 (3)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

Met de Optoma UHD55 geniet je van scherpe projecties in je woonkamer of vergaderruimte. Deze beamer ondersteunt de 4K resolutie waardoor je ook kleine details duidelijk ziet. Denk bijvoorbeeld aan onderschriften in presentaties of de zweetdruppels op het voorhoofd van je filmheld. Ook voor gamen is de Optoma UHD55 geschikt. Dankzij de lage input lag van 16 milliseconden is er nauwelijks vertraging tussen de controller en de 4K actie op het scherm. Liever nog sneller? In full hd geniet je van 4.4 ms. Zo ben jij je tegenstander net een stapje voor. Ook selecteer je gemakkelijk content van bijvoorbeeld YouTube en Amazon Prime Video op het Optoma Marketplace

De Optoma UHD55 heeft een projectieverhouding van 1.21 - 1.59:1, wat betekent dat je de beamer tussen 1.21 en 1.59 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 2.42 - 3.18 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is.