Optoma UHZ45

Optoma UHZ45-Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Dankzij de HDR ondersteuning en hoge contrastratio geniet je van een breed kleurbereik, waarbij je veel verschillende kleurtinten ziet.Door de hoge lichtopbrengst van 3800 ANSI lumen zie je ook een duidelijke projectie in een verlichte kamer.In een stille ruimte is de beamer op korte afstand hoorbaar.
EUR € 1697.0
Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Dankzij de HDR ondersteuning en hoge contrastratio geniet je van een breed kleurbereik, waarbij je veel verschillende kleurtinten ziet.Door de hoge lichtopbrengst van 3800 ANSI lumen zie je ook een duidelijke projectie in een verlichte kamer.In een stille ruimte is de beamer op korte afstand hoorbaar.
Reviewcijfer: 8.2 (3)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

De Optoma UHZ45 is een beamer met een 4K resolutie, wat vier keer zo scherp is als full hd. Hierdoor zijn kleine elementen, zoals kiezelsteentjes en vissenschubben, duidelijk zichtbaar. Daarbij ondersteunt de beamer HDR bronnen én beschikt hij over een contrastratio van 2.000.000:1, waardoor subtiele kleurverschillen in kleurrijke beelden naar voren komen. Zo herken je verschillende kleurtinten groen in een grasveld en zie je meer dan zes kleuren als je naar een regenboog kijkt. De verversingssnelheid van 240 hertz zorgt voor vloeiende beelden met minder vertragingen, een eigenschap waar bijvoorbeeld voetbalfans van meegenieten. Op deze beamer speel je spellen op je Playstation 5 of de Xbox Series S/X in 4K met een verversingssnelheid van 50 hertz.

De UHZ45 heeft een projectieverhouding van 1.21 - 1.59:1, wat betekent dat je de beamer tussen 1.21 en 1.59 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 2.42 en 3.18 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is. Daarbij pas je de hoeken aan met de verticale keystone correctie, waardoor het beeld niet naar boven of beneden gekanteld is.