Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u44309p55207/domains/4k-uhd.nl/public_html/wp-content/themes/responsive/core/includes/functions-extentions.php on line 23

Optoma UHZ65LV

Optoma UHZ65LV-Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Dankzij de grote contrastratio bekijk je een projectie met een groot verschil tussen het diepste zwart het helderste wit.Door de grote lichtopbrengst van 5.000 ANSI lumen heb je in een verlichte ruimte een duidelijke projectie.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.
EUR € 3459.0
Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Dankzij de grote contrastratio bekijk je een projectie met een groot verschil tussen het diepste zwart het helderste wit.Door de grote lichtopbrengst van 5.000 ANSI lumen heb je in een verlichte ruimte een duidelijke projectie.Deze beamer is niet uitgerust met een smart platform waardoor je alleen content afspeelt via bijvoorbeeld een laptop of Chromecast.
Reviewcijfer: 8.3 (2)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

Met de Optoma UHZ65LV geniet je van een gedetailleerde en kleurrijke projectie. Deze 4K beamer ondersteunt HDR, waardoor de projectie een realistisch kleurbereik heeft. Zo zie je ook alle kleurdetails in bijvoorbeeld een blauwe lucht. Dankzij de grote contrastratio geniet je ook van een contrastrijk beeld met donkere schaduwen en heldere lichte delen. Doordat deze beamer een lichtopbrengst van 5.000 ANSI lumen heeft, zie je ook in lichtere kamers een duidelijk beeld. Zo bekijk je ook gerust overdag je favoriete film of serie. Zet je de beamer schuin voor het scherm, waardoor het beeld niet recht is? Dan pas je met de lens shift en de verticale keystone correctie handmatig de positie van de projectie aan.

De Optoma UHZ65LV heeft een projectieverhouding van
1.39 - 2.22:1, wat betekent dat je de beamer tussen 1.39 en 2.22 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 2.78 - 4.44 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is.