PlayStation 5 Disc Edition + God of War + Hogwarts Legacy + SteelSeries Arctis Nova 7P

PlayStation 5 Disc Edition + God of War + Hogwarts Legacy + SteelSeries Arctis Nova 7P-Duik meteen in de Noordse mythologie of de wereld van Harry Potter dankzij de meegeleverde games.Door de ondersteuning van 3D geluid op deze console, hoor je de richting en diepte van het geluid heel precies met de meegeleverde gaming headset.Game in 4K resolutie en ervaar games realistischer door de krachtige grafische unit van deze console.De PlayStation 5 neemt veel ruimte in beslag, waardoor die meer ruimte nodig heeft op je tv meubel.
EUR € 789.0
Duik meteen in de Noordse mythologie of de wereld van Harry Potter dankzij de meegeleverde games.Door de ondersteuning van 3D geluid op deze console, hoor je de richting en diepte van het geluid heel precies met de meegeleverde gaming headset.Game in 4K resolutie en ervaar games realistischer door de krachtige grafische unit van deze console.De PlayStation 5 neemt veel ruimte in beslag, waardoor die meer ruimte nodig heeft op je tv meubel.
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Let op: God of War is een digitale code en je hebt internet nodig om deze te verzilveren. Zodra je deze code hebt gebruikt, kun je de producten uit de bundel niet meer retour sturen.

Reis door mythische werelden met God of War Ragnarok of duik de wereld in van Harry Potter en ga aan de slag met de PlayStation 5. Bij deze bundel krijg je een SteelSeries Arctis Nova 7P headset meegeleverd, zodat je altijd jouw tegenstanders hoort aankomen. Met de PS5 ervaar je console gamen realistischer dan ooit tevoren. Door de krachtige grafische processor in deze console game je met 4K resolutie met een maximale verversingssnelheid van 120 frames per seconde. Bovendien laden games door de SSD schijf tot wel 20 keer sneller dan op voorgaande generaties van de PlayStation. Ook het geluid is erop vooruitgegaan, door de 3D audio ondersteuning. Zo hoor je precies waar de tegenstanders in God of War of Hogwarts Legacy zitten. In-game bestuur jij jouw character met de meegeleverde DualSense controller. Deze is door Sony voorzien van voelbare feedback en trigger effecten, waardoor je niet alleen ziet en hoort, maar ook voelt wat er in je game gebeurt.