Ricoh Theta SC-2 Wit

Ricoh Theta SC-2 Wit-Je hebt verschillende opnamemogelijkheden, zoals zelfontspanner, Night View en Underwater Mode.Dankzij de hoge resolutie zijn je beelden scherp en bevatten ze veel details.Je fotografeert 1,5 seconde nadat je de camera aan hebt gezet, zodat je geen actiemomenten mist.De 360 graden camera is niet waterdicht.Het is niet mogelijk om het interne geheugen van 14 GB uit te breiden met een sd kaart.
EUR € 329.0
Je hebt verschillende opnamemogelijkheden, zoals zelfontspanner, Night View en Underwater Mode.Dankzij de hoge resolutie zijn je beelden scherp en bevatten ze veel details.Je fotografeert 1,5 seconde nadat je de camera aan hebt gezet, zodat je geen actiemomenten mist.De 360 graden camera is niet waterdicht.Het is niet mogelijk om het interne geheugen van 14 GB uit te breiden met een sd kaart.
Reviewcijfer: 7.3 (9)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

De Ricoh Theta SC-2 is een 360 graden camera van broekzakformaat, die je overal mee naartoe neemt. Met de verschillende opnamemogelijkheden neem je in diverse situaties beelden op, waaronder groepsfoto's met de zelfontspanner en nachtopnames in Night View modus. De opnames zijn van hoge kwaliteit: je maakt 14 megapixel foto's en neemt video's op in 4K cinema. Door de snelle lens fotografeer je 1,5 seconde nadat je de camera hebt aangezet. Zo vergroot je de kans dat je een plotselinge actiemoment vastlegt. De camera neemt het geluid ook in 360 graden op, voor een realistische beleving als je de video's met een VR bril bekijkt. Via wifi stuur je de beelden draadloos naar je smartphone of tablet, waarna je ze op sociale media deelt.