Ricoh Theta Z1 – 51GB

Ricoh Theta Z1 - 51GB-Je maakt gedetailleerde 360 graden video's en livestreams in 4K kwaliteit.De 4 microfoons hebben een 360 graden bereik waardoor je geen geluidsdetail mist.Bewaar al jouw gemaakte foto's en video's op het interne geheugen van 51 GB.De camera is niet stof-, schok-, en waterbestendig.Het interne geheugen is niet uit te breiden met een geheugenkaart.
EUR € 1229.0
Je maakt gedetailleerde 360 graden video's en livestreams in 4K kwaliteit.De 4 microfoons hebben een 360 graden bereik waardoor je geen geluidsdetail mist.Bewaar al jouw gemaakte foto's en video's op het interne geheugen van 51 GB.De camera is niet stof-, schok-, en waterbestendig.Het interne geheugen is niet uit te breiden met een geheugenkaart.
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

De Ricoh Theta Z1 - 51GB is een compacte 360 graden camera waarmee je de complete omgeving vastlegt in 23 megapixels. Op het interne geheugen van 51 GB bewaar je al jouw gemaakte foto's en video's. Je filmt acties en stedentrips in 4K met 30 frames per seconde. Via een 4K livestream deel je de opnames direct met je vrienden op social media. Met de 4 microfoons heb je een geluidsbereik van 360 graden. Je beelden zijn stabiel en vloeiend dankzij de 3 assige beeldstabilisatie, ook tijdens het wandelen en fietsen. Je fotografeert je volledige vriendengroep in het RAW formaat voor uitgebreide bewerkingsopties. Door de hoogwaardige lens is er minder ruis wanneer je 's nachts of binnenshuis fotografeert.