Samsung The Premiere LSP7T

Samsung The Premiere LSP7T-Zelfs de kleinste details van het beeld zijn goed zichtbaar dankzij de 4K UHD resolutie.Op het Tizen smart platform stream je eenvoudig films en series van bijvoorbeeld Netflix, Disney+ en Videoland.De verschillende modi zorgen ervoor dat de beeldinstellingen passen bij je gebruikssituatie, zoals gamen of een film kijken.Voor een rechte projectie heb je een strak projectiedoek nodig of een hele vlakke wand waar je op kunt projecteren.Met zijn 9 kg is de beamer relatief zwaar waardoor je hem niet gemakkelijk verplaatst.
EUR € 2179.0
Zelfs de kleinste details van het beeld zijn goed zichtbaar dankzij de 4K UHD resolutie.Op het Tizen smart platform stream je eenvoudig films en series van bijvoorbeeld Netflix, Disney+ en Videoland.De verschillende modi zorgen ervoor dat de beeldinstellingen passen bij je gebruikssituatie, zoals gamen of een film kijken.Voor een rechte projectie heb je een strak projectiedoek nodig of een hele vlakke wand waar je op kunt projecteren.Met zijn 9 kg is de beamer relatief zwaar waardoor je hem niet gemakkelijk verplaatst.
Reviewcijfer: 9.3 (15)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung The Premiere LSP7T hoef je niet meer naar de bioscoop. De projector heeft een 4K UHD resolutie waardoor je kleine details duidelijk ziet. De HDR-ondersteuning en de hoge contrastverhouding dragen bij aan subtiele kleurovergangen en een intensieve weergave van levensechte, heldere kleuren. De Premiere LSP7T heeft smart functies waarmee je in een mum van tijd een Netflix-film of een YouTube-video start. Met de geïntegreerde Airplay 2 stream je eenvoudig films, muziek of programma's vanaf je iPhone, iPad of Mac. De projector heeft vier standen die speciaal zijn ontworpen voor verschillende situaties. Dynamic Mode, een modus met hoge helderheid, kan worden ingeschakeld als je overdag een film kijkt, terwijl de Filmmaker Mode het realistische beeld geeft dat de regisseur voor ogen had.

Met een lichtopbrengst van 2200 ANSI lumen zijn projecties in middelgrote ruimtes - zoals woonkamers en kleine hallen - het beste mogelijk met uitgeschakelde verlichting. Dankzij de ultra short throw-functie projecteert de projector beelden tot 120 inch, wat overeenkomt met een diagonaal van ongeveer drie meter, vanaf een afstand van 30 centimeter van de muur. De projector heeft een laserlichtbron, wat ervoor zorgt dat hij gemiddeld langer meegaat dan een projector met een lamp als lichtbron. Wil je met daglicht beelden bekijken met de LSP7T? Gebruik da een CLR span scherm. Een CLR spanscherm filtert omgevingslicht, waardoor je geniet van scherpe beelden en een groot contrast.