Samsung The Premiere LSP9T

Samsung The Premiere LSP9T-Dankzij de triple laserbron, 4K resolutie, HDR ondersteuning en hoge contrastverhouding geniet je van realistische beelden met heldere kleuren.De verschillende gebruiksmodi zorgen ervoor dat de beeldinstellingen aansluiten op jouw gebruikssituatie, zoals gamen of een film kijken.Op het Tizen smart platform stream je films en series van bijvoorbeeld Netflix, Disney+ en Videoland.Voor een rechte projectie heb je een strak projectiedoek nodig of een hele vlakke wand waar je op kunt projecteren.Met zijn 12 kg is de beamer relatief zwaar waardoor je hem niet gemakkelijk verplaatst.
EUR € 4839.0
Dankzij de triple laserbron, 4K resolutie, HDR ondersteuning en hoge contrastverhouding geniet je van realistische beelden met heldere kleuren.De verschillende gebruiksmodi zorgen ervoor dat de beeldinstellingen aansluiten op jouw gebruikssituatie, zoals gamen of een film kijken.Op het Tizen smart platform stream je films en series van bijvoorbeeld Netflix, Disney+ en Videoland.Voor een rechte projectie heb je een strak projectiedoek nodig of een hele vlakke wand waar je op kunt projecteren.Met zijn 12 kg is de beamer relatief zwaar waardoor je hem niet gemakkelijk verplaatst.
Reviewcijfer: 9.3 (15)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung The Premiere LSP9T bespaar je jezelf veel bioscoopkaartjes in de toekomst. De beamer heeft een 4K UHD resolutie, waardoor je details haarscherp ziet. Daarnaast beschikt de beamer over een triple laser lichtbron, waarbij een rode, blauwe en groene laser samen het beeld projecteren. Dit zorgt ervoor dat het kleurbereik groter is. Ook de HDR ondersteuning en contrastratio van 2.000.000:1 zorgen voor realistisch beeld met heldere kleuren en hoog contrast. Zo zie je subtiele kleurovergangen goed, zoals de grijstinten tussen het helderste wit en diepste zwart.

De beamer heeft een ingebouwde soundbar met een vermogen van 30 watt, waardoor het geluid krachtiger is dan bij veel beamers. Je verbindt de Premiere LSP9T met wifi om van de smart functies gebruik te maken. Ook stream je via de geïntegreerde Airplay 2 gemakkelijk films, muziek of programma's vanaf jouw iPhone of Mac. De beamer heeft vier modi die speciaal gemaakt zijn voor verschillende gebruikssituaties. Zo zet je de 'Dynamic Mode', een modus met een hoge helderheid, aan als je overdag een film kijkt. In de 'Filmmaker Mode' zie je het beeld met een realistische kleurweergave en veel contrast. De Acoustic Beam zorgt ervoor dat het geluid op meerdere plekken vanuit de speaker naar je toe komt, waardoor het dynamischer klinkt.

Dankzij de ultra short throw functie heb je geen gedoe met het plaatsen en ophangen van de beamer. De Samsung The Premiere LSP9T heeft namelijk een projectieverhouding van 0.19:1, wat betekent dat je de beamer op 19 centimeter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je de afstand tot 38 centimeter.