Sony UBP-X700

Sony UBP-X700-Door de Dolby Vision technologie geniet je van video's die helderder zijn en een beter contrast en kleurweergave hebben dan HDR Blu-ray spelers.Speel 4K Blu-rays af en geniet van films in hoge kwaliteit.Er wordt geen hdmi kabel meegeleverd.
EUR € 271.0
Door de Dolby Vision technologie geniet je van video's die helderder zijn en een beter contrast en kleurweergave hebben dan HDR Blu-ray spelers.Speel 4K Blu-rays af en geniet van films in hoge kwaliteit.Er wordt geen hdmi kabel meegeleverd.
Reviewcijfer: 8.4 (35)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Met de Sony UBP-X700 geniet je van een hoge beeldkwaliteit. De 4K ondersteuning van de Blu-ray speler zorgt voor een haarscherp beeld in Ultra HD. Zo mis je geen enkel detail meer van jouw favoriete film. De speler beschikt over 2 HDMI uitgangen, waardoor je er meerdere apparaten op aan kan sluiten. Denk aan een receiver, beamer of televisie. Of speel via de usb ingang je muziek, foto's en video's direct af van een usb stick. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening bestuur je de Blu-ray speler gemakkelijk vanaf de bank.