Sony UBP-X800 M2

Sony UBP-X800 M2-Speel 4K Blu-rays af en geniet van films in hoge kwaliteit.Dankzij de HDR ondersteuning is het beeld helder en kleurrijk en zie je veel details in donkere beelden.Door de DSEE HX opschaaltechniek klinkt het geluid kristalhelder.Er wordt geen hdmi kabel meegeleverd.
EUR € 273.0
Speel 4K Blu-rays af en geniet van films in hoge kwaliteit.Dankzij de HDR ondersteuning is het beeld helder en kleurrijk en zie je veel details in donkere beelden.Door de DSEE HX opschaaltechniek klinkt het geluid kristalhelder.Er wordt geen hdmi kabel meegeleverd.
Reviewcijfer: 9.0 (64)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

De Sony UBP-X800 is een Blu-ray speler die 4K beelden af kan spelen. Hierbij is het beeld zeer gedetailleerd. Dankzij de High Dynamic Range (HDR) is het beeld helder en blijven details in zwart beeld goed zichtbaar. Niet alleen het beeld wordt verbeterd, ook het geluid klinkt hoogwaardig. Dankzij de DSEE HX opschaaltechniek, waarbij de samplingfrequentie en bitdiepte wordt verbeterd, klinkt het geluid kristalhelder en komt het dicht in de buurt van Hi Res audio. De Blu-ray speler ondersteunt vrijwel alle mediatypen, waaronder DVD-Audio, DVD-Video, CD, Super Audio CD, HD Blu-ray en hoge resolutie audio via netwerk en usb. Daarnaast speelt hij een groot aantal 24 bits audio indelingen van hoge kwaliteit af: van AAC tot WAV en van DSD tot Flac. De speciale behuizing minimaliseert trillingen.