Sony Xperia Pro-I Zwart 512GB Zwart 5G

Sony Xperia Pro-I Zwart 512GB Zwart 5G-Maak foto's van professionele kwaliteit met de verschillende camera's in dit toestel.Je ziet alle details van je films, series en games op het haarscherpe 4K scherm.Gebruik dit krachtige toestel zonder problemen voor de zwaarste apps en 3D games.Je bedient het grote 6,5 inch scherm moeilijk met één hand.
EUR € 1589.0
Maak foto's van professionele kwaliteit met de verschillende camera's in dit toestel.Je ziet alle details van je films, series en games op het haarscherpe 4K scherm.Gebruik dit krachtige toestel zonder problemen voor de zwaarste apps en 3D games.Je bedient het grote 6,5 inch scherm moeilijk met één hand.
Reviewcijfer: 9.0 (1)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

De Sony Xperia Pro-I Zwart 512GB Zwart 5G is een topklasse smartphone met een opvallende camera. In het toestel zit een grote beeldsensor die Sony ook in zijn compact camera's gebruikt. Deze grote beeldsensor vangt veel licht, waardoor je foto's en video's niet alleen overdag, maar ook bij weinig licht scherp en kleurrijk zijn. Met de telelens zoom je 3 keer in zonder dat je beelden aan scherpte verliezen. Je bekijkt je foto's en video's op het haarscherpe 4K scherm. Deze beeldresolutie zie je zelden op een smartphone. Het 6,5 inch scherm is groot, dus je bedient het moeilijk met één hand. De krachtige Xperia Pro I is geschikt voor de zwaarste taken. Je bewerkt dus probleemloos foto's en video's, waarna je ze samen met je film- en muziekcollectie bewaart op het grote 512 GB geheugen. De 4.500 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele dag mee. Met de meegeleverde snellader laad je het toestel binnen een half uur al voor 50% op.