Studenten pakket – Samsung Galaxy Book2 Pro 13 NP930XED-KA1NL + QHD Monitor

Studenten pakket - Samsung Galaxy Book2 Pro 13 NP930XED-KA1NL + QHD Monitor-Met deze studenten bundel multitask je snel en efficiënt met twee schermen en schrijf je al je opdrachten.Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is.Draai, kantel of verstel de monitor in de hoogte voor een ergonomische en comfortabele zithouding tijdens het werken.Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een laptop met een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.De monitor heeft geen ingebouwde speakers om muziek af te spelen en het geluid van je films te horen.
EUR € 1779.0
Met deze studenten bundel multitask je snel en efficiënt met twee schermen en schrijf je al je opdrachten.Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is.Draai, kantel of verstel de monitor in de hoogte voor een ergonomische en comfortabele zithouding tijdens het werken.Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een laptop met een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.De monitor heeft geen ingebouwde speakers om muziek af te spelen en het geluid van je films te horen.
Reviewcijfer: 8.6 (9)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Met het Studenten pakket ¿ Samsung Galaxy Book2 Pro 13 NP930XED-KA1NL + QHD Monitor, ben je klaar voor het nieuwe studiejaar. Op de snelle 13 inch Samsung Galaxy Book2 Pro 13 NP930XED-KA1NL laptop maak je tijdens colleges snel aantekeningen. Met het toekomstbestendige 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen en de 12e generatie Intel Core i7 processor multitask je zonder haperingen. Deze Samsung heeft daarnaast het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is. Thuis aan je bureau sluit je de laptop aan op de 24 inch Samsung LS24A600UCUXEN QHD monitor en werk je met twee schermen. Multitasken gaat zo een stuk soepeler. Werk bijvoorbeeld op het ene scherm in Word, Excel of Powerpoint terwijl je op je andere scherm de juiste informatie zoekt in artikelen of op internet. Je creëert bovendien een ergonomische werkhouding door de monitor naar eigen wens te draaien, kantelen of in de hoogte te verstellen. Zo voorkom je nek- en rugklachten tijdens een lange studiedag. Het Super AMOLED scherm van de laptop en het QHD scherm van de monitor zorgen beide voor een hoge kwaliteit. Je verbindt de monitor en laadt randapparatuur op via de usb C poort.

Advies van onze laptop specialist
Internetten, mailen & tekstverwerken: geschikt
Films & series kijken: geschikt
Foto's bewerken: geschikt
Video's bewerken: geschikt
3D ontwerpen maken en video's snel renderen: ongeschikt, minimaal een i9/Ryzen 9 processor
Gamen: ongeschikt, minimaal een GTX 1050 videokaart

Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.