Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera + Trust Iris TV houder

Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera + Trust Iris TV houder-Met deze bundel heb je gelijk een webcam en de houderMet de tv houder monteer je gemakkelijk een Trust Iris aan een tv of beeldscherm.Door de VESA bevestiging monteer je de houder op de meeste VESA aansluitingen.Deze tv houder is alleen geschikt voor de Trust Iris en niet voor andere webcams.
EUR € 399.0
Met deze bundel heb je gelijk een webcam en de houderMet de tv houder monteer je gemakkelijk een Trust Iris aan een tv of beeldscherm.Door de VESA bevestiging monteer je de houder op de meeste VESA aansluitingen.Deze tv houder is alleen geschikt voor de Trust Iris en niet voor andere webcams.
Reviewcijfer: 9.5 (4)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Met de Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera + Trust Iris TV houder monteer je meteen jouw webcam boven of onder een scherm van maximaal 88 inch. De Trust Iris 4K Ultra HD Conference Camera neemt door de 4K resolutie haarscherp beeld op. Deze conference camera heeft daarnaast een 120 graden kijkhoek, waardoor de hele vergaderkamer in beeld komt. Deze webcam werkt bovendien samen met alle bekende apps voor videovergaderingen. Verder pas je met de meegeleverde afstandsbediening gemakkelijk het beeld en geluid aan. Ook neem je hiermee gesprekken aan en zet je het camerabeeld of de Iris uit. Door de universele VESA standaard monteer je de houder gemakkelijk op een VESA bevestiging van een tv of beeldscherm. Bovendien zijn alle benodigde materialen meegeleverd, dus je gaat gelijk aan de slag met installeren.