Trust Teza 4K Ultra HD Webcam

Trust Teza 4K Ultra HD Webcam-De webcam focust automatisch op je gezicht, waardoor je nooit meer wazig in beeld bent.De webcam laat beelden zien in een 4K resolutie, waardoor je altijd scherp in beeld bent.Klem de webcam  op je monitor of installeer hem op het inbegrepen statief en plaats hem op je bureau.Deze webcam is niet kantelbaar waardoor het verstellen van de webcam lastiger is.
EUR € 120.0
De webcam focust automatisch op je gezicht, waardoor je nooit meer wazig in beeld bent.De webcam laat beelden zien in een 4K resolutie, waardoor je altijd scherp in beeld bent.Klem de webcam op je monitor of installeer hem op het inbegrepen statief en plaats hem op je bureau.Deze webcam is niet kantelbaar waardoor het verstellen van de webcam lastiger is.
Reviewcijfer: 8.3 (17)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue

De Trust Teza 4K Ultra HD Webcam gebruik je om 4K videogesprekken mee te voeren. Door de autofocus en de 4K scherpte ben je altijd goed zichtbaar voor je gesprekspartner. Een externe microfoon is niet nodig, want de Teza heeft 2 ingebouwde microfoons waarmee je altijd luid en duidelijk verstaanbaar bent. Een headset opzetten is bijvoorbeeld niet nodig. En ben je klaar met bellen, dan sluit je de webcam af met het afneembare privacyfilter. Dan weet je zeker dat ongenodigden niet met je meekijken. Bevestig de Teza op elke laptop, monitor of het meegeleverde statief. Op die manier zet je jezelf altijd in de juiste hoek in beeld.