Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u44309p55207/domains/4k-uhd.nl/public_html/wp-content/themes/responsive/core/includes/functions-extentions.php on line 23

Wacom Cintiq Pro 27

Wacom Cintiq Pro 27-Op het 27 inch beeldscherm heb je alle ruimte voor het uitwerken van jouw ideeën.Door de pen met 8192 drukniveaus werk je professioneel en nauwkeurig.Met een bewegingsresolutie van 5080 LPI en een beeldresolutie van 4K werk je tot in de kleinste details.Zonder besturingssysteem ben je afhankelijk van een desktop of laptop om te tekenen.Deze tekentablet gebruik je alleen met een standaard.
EUR € 3849.0
Op het 27 inch beeldscherm heb je alle ruimte voor het uitwerken van jouw ideeën.Door de pen met 8192 drukniveaus werk je professioneel en nauwkeurig.Met een bewegingsresolutie van 5080 LPI en een beeldresolutie van 4K werk je tot in de kleinste details.Zonder besturingssysteem ben je afhankelijk van een desktop of laptop om te tekenen.Deze tekentablet gebruik je alleen met een standaard.
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Let op: deze tekentablet kan alleen gebruikt worden met een standaard. Je krijgt bij dit product geen standaard meegeleverd en moet deze dus los aanschaffen.

Met de Wacom Cintiq Pro 27 met Standaard haal je als creatieve professional alles uit je creativiteit. Op het 27 inch 4K beeldscherm heb je veel werkruimte en zie je tot in de kleinste details wat je tekent. Ook de bewegingsresolutie van 5.080 lines per inch is hierbij van belang. Tijdens het tekenen voelt het alsof je op echt papier werkt. De meegeleverde pen beschikt over 8.192 drukniveaus, wat 4 keer meer is dan bij zijn voorbijganger. Daardoor bepaal jij zelf hoe dik of dun de lijnen zijn. De 8 programmeerbare knoppen stel je zelf in om jouw workflow te optimaliseren. Je verbindt de Cintiq Pro 27 met een usb A of usb C kabel met jouw computer.


Let op: dit tekentablet is geen stand alone model en sluit je aan op een pc of laptop.