XGIMI Horizon Pro

XGIMI Horizon Pro-Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K resolutie.De beamer geeft snelle beelden vloeiend weer, doordat hij bewegingen analyseert en haperingen voorkomt.Op het Android TV smart platform stream je eenvoudig films en series van bijvoorbeeld Disney+, YouTube en VideolandNetflix is niet een standaard applicatie op het smart platform en moet je downloaden via de DesktopManager app.
EUR € 1699.0
Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K resolutie.De beamer geeft snelle beelden vloeiend weer, doordat hij bewegingen analyseert en haperingen voorkomt.Op het Android TV smart platform stream je eenvoudig films en series van bijvoorbeeld Disney+, YouTube en VideolandNetflix is niet een standaard applicatie op het smart platform en moet je downloaden via de DesktopManager app.
Reviewcijfer: 9.8 (3)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Met de XGIMI Horizon Pro geniet je van scherpe, vloeiende beelden in je eigen thuisbioscoop. Dankzij de 4K resolutie zie je alle details op de projectie, zoals de wimpers van je filmheld of de individuele tentakels van een kwal. Liever een spannende actiefilm kijken? De Horizon Pro analyseert razendsnel de beelden die jij bekijkt en past de weergave hierop aan. Zo mis je niks in een spannende voetbalwedstrijd of achtervolgingsscène. Dankzij de automatische keystone correctie en focus heb je altijd een rechte en scherpe projectie, ook wanneer de beamer in een hoek voor het scherm staat.Je selecteert je favoriete content op het Android smart platform. Op dit platform open je in een handomdraai apps zoals YouTube, Videoland of Disney+. Liever streamen vanaf je eigen telefoon of tablet? Dat is geen probleem dankzij de ingebouwde Chromecast. Dankzij de ingebouwde Harma Kadon speakers geniet je overal van je favoriete content.

De XGIMI Horizon Pro heeft een projectieverhouding van 1.2:1, wat betekent dat je de beamer op 1.2 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je de afstand tot 2.4 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is. Let op: gebruik deze beamer in een verduisterde ruimte.