4K Webcams

4K-webcam

Met een goede kwaliteit 4K webcam ben je altijd haarscherp in beeld, wordt de fysieke afstand tot de ander geminimaliseerd en laat je altijd een duidelijke indruk achter. De afgelopen jaren waren ze moeilijk verkrijgbaar maar sinds kort zijn ze weer volop op voorraad.

Naast een goede webcam is ook de juiste verlichting cruciaal voor een goed beeld.

EUR € 539.0
De Trust Iris toont beeld in een hoek van 120 graden, waardoor iedereen in een vergaderkamer goed in beeld is tijdens een vergadering.De conference camera laat beelden zien in een 4K resolutie, waardoor je altijd scherp in beeld bent.Deze camera is compatibel met diverse applicaties als Microsoft Teams, Zoom en Google Meet, zodat deze altijd optimaal werkt met het programma naar keuze.De conference camera is niet meteen geschikt voor laptops en desktops met usb C aansluitingen, maar wel als je een usb C hub gebruikt.
Reviewcijfer: 9.5 (4)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue
EUR € 205.0
De Ultra HD resolutie zorgt voor een 4 keer zo scherp beeld als bij een Full HD webcam.De HDR technologie past automatisch de helderheid aan je omgeving aan.Met de infrarood gezichtherkenning log je via Windows Hello in op je computer.Een bedrade webcam plaats je niet ver van je computer.
Reviewcijfer: 9.0 (40)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue
EUR € 174.99
Een Plug & Play model webcam sluit je aan op de computer en gebruik je direct.Deze webcam heeft een 4K UHD resolutie wat 4x scherper is dan full hd.Je hebt altijd een scherpe opname dankzij de autofocus ondersteuning van deze webcam.Deze webcam heeft geen ingebouwde microfoon waardoor hij geen geluid opneemt.Met deze webcam ontgrendel je jouw computer met Windows Hello niet via gezichtsherkenning.
Reviewcijfer: 9.0 (2)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue
EUR € 240.0
De PanaCast 20 toont beeld in een groothoek, waardoor iedereen in een vergaderkamer goed in beeld is tijdens een vergadering.Vergader digitaal met een resolutie van 4K, waardoor je altijd scherp in beeld bent.Deze webcam is gecertificeerd voor diverse applicaties als Microsoft Teams, Zoom en Skype, zodat de webcam altijd optimaal werkt met het programma naar keuze.Voor een optimale ervaring is het gebruik van een externe microfoon aan te raden in combinatie met de PanaCast 20.
Reviewcijfer: 9.0 (1)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue
EUR € 211.0
Pas het gezichtsveld aan je gebruik aan: van een brede 90° met meer achtergrond, tot een smalle 78° die de aandacht op jou gericht houdt.Zelflerende software schoont een rommelige achtergrond op.De webcam is volledig geïntegreerd met XSplit en omvat een XSplit-premiumlicentie van 12 maanden.Een bedrade webcam plaats je niet ver van je computer.
Reviewcijfer: 8.3 (20)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
EUR € 138.99
De webcam focust automatisch op je gezicht, waardoor je nooit meer wazig in beeld bent.De webcam laat beelden zien in een 4K resolutie, waardoor je altijd scherp in beeld bent.Klem de webcam op je monitor of installeer hem op het inbegrepen statief en plaats hem op je bureau.Deze webcam is niet kantelbaar waardoor het verstellen van de webcam lastiger is.
Reviewcijfer: 8.3 (16)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij bol.comCoolblue
EUR € 1289.0
De PanaCast 50 toont beeld in een hoek van 180 graden, waardoor iedereen in een vergaderkamer goed in beeld is tijdens een vergadering.De webcam laat beelden zien in een 4K resolutie, waardoor je altijd scherp in beeld bent.Deze webcam is gecertificeerd voor diverse applicaties als Microsoft Teams, Zoom en Skype, zodat de webcam altijd optimaal werkt met het programma naar keuze.Door zijn formaat neemt de PanaCast 50 veel ruimte in op een vergadertafel.
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Bekijk bij Coolblue

Sommige action camera’s als de GoPro zijn tegenwoordig ook voorzien van 4K resoluties. Ze zijn ook te gebruiken om live te streamen en kunnen in die zin de functie van webcam op zich nemen.

Zie ook:

Top

info[at]4k-uhd.nl